Activiteitenkalender

Activiteitenkalender 2021/2022

 

De B&B biedt een uniek onderkomen in het middeleeuwse centrum van Appingedam, welke bekend staat om haar wereldberoemde hangende keukens.  Het gehele jaar door worden er tal van leuke activiteiten (de Damster stadsfeesten) georganiseerd in het centrum van Appingedam, zoals 'Be Daip', 'Artiveer' en de middeleeuwse 'Coopluydenmarkt'. 

Op deze pagina vindt u verschillende activiteiten welke in de directe omgeving te doen zijn. Wilt u meer informatie over de betreffende activiteit, bezoek dan website van de organisatie via de bijgevoegde link, of neem contact op met onze gastvrouw zij informeert u graag!

 

JUNI:

De gehele maand juni kunt u op zaterdag en zondag deelnemen aan de 'Hop Hap Horeca route'. Een culinaire wandelroute van ca. 8 km door de prachtige omgeving van Appingedam waarbij u een aantal leuke restaurants aandoet waar u verrast wordt met een heerlijk hapje en drankje.

 

Aanmelden kan tot uiterlijk donderdags 15.00 uur voorafgaand aan het betreffende weekend. Deelname kost €16,75 p.p. en u kunt zich aanmelden van maandag 13.00 uur tot donderdag 15.00 uur voor het betreffende weekend via de Hop Hap website.

 

HOP HAP HORECA