Arrangementen

Thuis uit eten bij de Basiliek

Op dit moment is er een horeca lock-down van toepassing op alle etablissementen, hier valt ook ons restaurant 'De Basiliek' onder.

 

Zolang deze maatregelen gelden, verzorgd ons restaurant een uitgebreide high tea, een wekelijks wisselende daghap en een 3-gangen menu op locatie en daarmee dus ook in onze B&B.

 

Wilt u heerlijk genieten van onze prachtige gerechten tijdens uw verblijf? Bestel uw diner makkelijk en snel via onderstaande link.

(De bezorging is geheel gratis.) 

 

 Voor meer informatie kunt u terecht bij onze gastvrouw.

 

Thuis uit eten 'De Basiliek' Klik hier 

***

 

Champagne ontbijt arrangement

Kom tot rust tijdens een heerlijke overnachting in onze B&B en ontwaak onder het genot van een uitgebreid champagne ontbijt.

 

€65,00 p.p.

*Niet geldig in combinatie met andere acties.

***

 

Private chef arrangement 'De Basiliek' 

(Actie aanbieding tijdens de horeca lock-down)

 

Maak uw overnachting compleet met een heerlijk culinair 4-gangen diner, speciaal voor u helemaal privé op locatie geserveerd. Onze chefs bereiden het diner voor u in de keuken van de Basiliek, waarbij het per gang geserveerd zal worden bij u in de Vijgenhof. 

 

Geniet van een volledig verzorgde avond zonder dat u de deur uit hoeft. "Thuis uit eten". Wilt u naast het heerlijke, uitgebreide diner genieten van prachtige bijpassende wijnen? Tegen een kleine meerprijs kunt u het wijnarrangement bijboeken. Onze sommelier zal u per gang verrassen met prachtige wijnen en hun mooie verhalen.

 

(Dit arrangement is niet beschikbaar met aankomst op maandag.)

 

€119,- p.p. (inclusief ontbijt)

*Niet geldig in combinatie met andere acties.

  ***

 

High tea arrangement 'De Vijgenhof'

(Tijdelijk alleen op locatie te gebruiken)

 

Tijdens uw verblijf in onze B&B verzorgen wij op locatie een uitgebreide luxe high tea met o.a. verschillende zoete hapjes bereid door 'Het Bakkershuisje' in Appingedam, hartige gerechtjes en luxe sandwiches. Dit in combinatie met verschillende theesoorten verzorgd door 'Het Theevrouwtje' uit Appingedam. Geniet bijvoorbeeld in onze prachtige tuin van alle heerlijkheden. Wilt u liever gebruik maken van de high tea in onze prachtige kerk 'De Basiliek', dan ontvangen wij u ook daar graag. 

 

 

(Dit arrangement is niet beschikbaar met aankomst op maandag.)

 

€ 72,00 p.p.

*Niet geldig in combinatie met andere acties.

 

 

Bovenstaande arrangementen zijn enkel rechtstreeks te boeken via onderstaand contactformulier:

 

Aanvraagformulier B&B